Voorbeeldopdracht

Eerst een verkorte kennismaking met de methodiek van De Binnenwereld om te ervaren hoe het voor jou kan werken? Download dan de Verkorte opdracht De Binnenwereld!

Maar....De Binnenwereld draait niet enkel om het maken van een zelfportret. Om daadwerkelijk het proces van professionele zelfreflectie op te kunnen starten zijn er enkele stappen vóór en na het maakproces van toepassing:

 

  1. Stel jezelf dan vóórdat je start met het artistieke proces in deze Verkorte opdracht De Binnenwereld de vraag 'Welke voorwerpen zijn representatief voor mij in mijn rol van kunstvakdocent / kunsteducator?'
  2. Werk jouw zelfportret uit, volg daarin de stappen die in de opdrachtomschrijving (zie verkorte opdracht) staan omschreven.
  3. Beantwoord vervolgens de vragen op het Reflectieformulier De Binnenwereld -zelf aan de slag en bespreek jouw werk met een collega / vakgenoot / studiegenoot.

Als onderzoeker vind ik het natuurlijk leuk om jouw werk te zien en meer over jouw bevindingen te horen! Wanneer je jouw werk wil delen, kan dat op Instagram met de hashtag #mijnbinnenwereld, deze pagina wordt gevolgd door kunstenaars, kunstvakdocenten en kunsteducators uit binnen- en buitenland. Je vindt op deze pagina ook de zelfportretten en verworven inzichten van vakgenoten.